Student Center ExteriorStudent Center Exterior
Roof Foil and Rotunda InteriorRoof Foil and Rotunda Interior
Student LoungeStudent Lounge
Pool BuildingPool Building
Student Center InteriorStudent Center Interior
Student Center Food ServiceStudent Center Food Service
De La Salle High School Master Plan and New Student Center
Student Center ExteriorRoof Foil and Rotunda InteriorStudent LoungePool BuildingStudent Center InteriorStudent Center Food Service
Project Details Back
De La Salle High School Master Plan and New Student Center
Concord, CA

RATCLIFF developed a phased, 20-year master plan to support De La Salle High School’s changing program and need for future expansion. The first phase involved the design of a new student center space with faculty lounge and a gymnasium renovation. The design challenge was to design and locate the building at the front of the campus in order to create a new entry and sense of arrival. The design utilizes brick and steel that relates to the existing campus and provides a durable environment for the 1,000 students who attend the school. Subsequent phases include the addition of a new gymnasium and athletic support space, new science classrooms, new administration building, various renovation projects, and site and landscape improvements.

Close